oktober 2009

Emneoversigt - når det er svært at søge

Af Kirsten Larsen den 23. oktober 2009 - 15:40
Emneoversigt på bibliotek.dk er beregnet til browsing - når du ikke rigtig kan finde de rette ord at søge på, eller synes du får alt for mange resultater når du søger. Dú kan ikke finde alle emner i Emneoversigt, men vi laver løbende opdateringer, og der er netop kommet en ny version. Du starter ved at klikke på Emneoversigt i det blå bånd. Herefter klikker du videre på overskrifter eller på... Læs mere
Kategori: 

Brugerundersøgelsen - resultater

Af Kirsten Larsen den 28. oktober 2009 - 12:08
Mange af bibliotek.dk's brugere svarede på brugerundersøgelsen i september-oktober. Tak for det - og især tak for de mange kommentarer! Det tager tid at læse dem igennem, men de giver mange gode ideer til nyudvikling og fokus på hvor vi skal forbedre os. Generelt er bibliotek.dk's brugere meget tilfredse. Ud af mulighederne Meget god - God - Nogenlunde - Dårlig - Meget dårlig vælger 93% en af de... Læs mere