august 2009

Internet Explorer 8-problem løst

Af Marianne Dybkjær den 12. august 2009 - 15:53
En del brugere har haft problemer med at bestille på bibliotek.dk efter de har opgraderet til Internet Explorer 8. Problemet er nu løst, og man kan vælge interessedato, når man bestiller. Læs mere

Kopier af artikler i tidsskrifter

Af Kirsten Larsen den 25. august 2009 - 8:00
Står du lige og mangler en artikel til en opgave du skal skrive? - eller har du fået anbefalet artiklen der sætter alting på plads om et emne? Du behøver ikke altid at vente på at få fat i selve tidsskriftet. Bibliotekerne kan levere kopier til dig fra en lang række tidsskrifter (efter aftale med CopyDan). Nogle kan leveres elektronisk - og så er de gratis. Andre koster lidt (ca. 50 øre pr. side... Læs mere

HØRbar - hør musikpodcasts i mp3-format

Af Kirsten Larsen den 24. august 2009 - 16:50
Bibliotekerne har udviklet sitet HØRbar hvor du kan hente podcasts med en blanding af snak og musik fra mindre kendte dele af musikscenen. Foreløbig er der flest udsendelser om Ambient , Thrash og Ultra FM - en serie på foreløbig 25 udsendelser om genrer inden for den elektroniske musik. Men det er planen at der også skal være mere om jazz og klassisk musik. Du kan også finde udsendelser om... Læs mere