juli 2009

Velkommen til en ny bibliotek.dk blog

Af Kirsten Larsen den 1. juli 2009 - 11:15
Vores blog har været i dvale i nogle måneder da vi blev meget plaget af spam. Vi har nu en anden løsning som kræver et login hvis du vil kommentere eller spørge. Til gengæld slipper vi forhåbentlig for uønskede reklameindlæg. Vi bruger bloggen til at fortælle om nyheder og andre emner som vi tror bibliotek.dk's brugere kan have nytte af. Hvis du vil kommentere et indlæg, er det ganske let at... Læs mere
Kategori: 

Internet Explorer version 8

Af Kirsten Larsen den 8. juli 2009 - 13:16
Mange bibliotek.dk-brugere som har taget Internet Explorer 8 i brug har konstateret problemer ved bestilling. De fleste er brugere som har Windows Vista, men der er også nogen der får fejlen selvom de bruger Windows XP. Vi undersøger hvad vi kan gøre (men måske må vi vente på at Microsoft retter det der giver anledning til fejlen). De fleste brugere kan indtil da løse problemet ved at klikke på... Læs mere

Hvor er bogen hjemme?

Af Kirsten Larsen den 10. juli 2009 - 14:27
Normalt skal du jo blot sende din bestilling til det bibliotek hvor du plejer at hente materialer. Men en gang imellem haster det, så du godt vil vide noget om chancerne for at få det straks - og måske hente det på et andet bibliotek hvor du også er låner. Der er to måder at få informationen på: Hvis du har valgt og gemt favoritbiblioteker Brug linket "Er materialet hjemme på dine... Læs mere

Favoritbiblioteker

Af Marianne Dybkjær den 31. juli 2009 - 14:11
Når du har bestilt et materiale i bibliotek.dk, bliver det leveret til det bibliotek du vælger som afhentningssted. Du kan gemme dit foretrukne afhentningsbibliotek som favoritbibliotek, så du ikke hver gang du bestiller skal indtaste data om dig selv og biblioteksvalg. Gå ind på Biblioteksvejviser i den øverste bjælke. Udfyld et eller flere af felterne og klik på Find bibliotek. Vælg det, du vil... Læs mere

Det er svært at stave...

Af Kirsten Larsen den 10. juli 2009 - 14:30
Ofte snubler fingrene når man skriver eller man ved ikke helt præcist hvordan forfatteren staves. Her er nogle eksempler fra de sidste par dage på bibliotek.dk. Prøv søgningerne og se hvordan du hurtigt får hjælp til den rigtige stavemåde hvis du venter et par sekunder. Søgning på forfatter=daniella steel Søgning på forfatter=brittney spears Søgning på forfatter=anne ragden Det er ikke alle stave... Læs mere
Kategori: