Opsamling på bibliotek.dk-brugerundersøgelse 2015

Opfølgning på bibliotek.dk’s brugerundersøgelse

Tak for jeres besvarelser på brugerundersøgelsen. Det er meget vigtigt for os at få jeres svar og holdninger til bibliotek.dk, så vi får en ide om, i hvilken retning vi skal udvikle bibliotek.dk

En del efterlyste via kommentarerne funktioner og muligheder i bibliotek.dk. Meget af det der blev efterlyst, findes allerede. Derfor får I denne opfølgning med svar til nogen af jer og måske inspiration til andre.

Nye bøger

På forsiden vises løbende et udvalg af nye materialer, herunder bøger.

Noget der ligner

Åbn en post og klik på Inspiration. Under Find titler der ligner kan du markere i den materialetype, genre eller det emne du vil søge videre på.

 

Andre der har lånt

Åbn en post og klik på Inspiration. Der finder du Andre der har lånt-listen, som er en liste med de materialer, som andre lånere af dette materiale også har lånt.
 

Fravalg af materialer mm

Når du er logget ind, kan du under Min side/Mine indstillinger vælge fx materialer fra NOTA (tidl. Blindebiblioteket) og bøger med stor skrift fra. Se evt. mere her i vores blogindlæg om fravalg af materialer.

Artikler og anmeldelser online

Der er flere muligheder for at se artikler og anmeldelser online. Se i vores blogindlæg hvordan du kan få adgang til artikler og anmeldelser
Se også vores blogindlæg om at søge og bestille artikler.

Hjælp ved stavefejl

Hvis din søgning giver 0 hits, får du en liste med forslag til lignende ord at søge videre på.

Nummer i en serie

Du kan se, hvilket nummer i en serie, bogen har ved at åbne posten. Ved Serie står seriens navn og det nummer, bogen har. Seriens titel er et link, så du kan søge videre på bøger fra serien.

Vi kan desværre ikke vise titlerne i den rigtige rækkefølge.


Søgning på ISBN

Du kan søge på ISBN ved at skrive nummeret i det store søgefelt. Husk, det skal være uden mellemrum.

Lånerstatus opdateres ikke med det samme

Når du har reserveret et materiale, kan du ikke altid med det samme se det i din lånerstatus. Det kan være, fordi det skal bestilles fra et andet bibliotek, men der kan også være andre grunde. Se mere i vores blogindlæg om lånerstatus

Gem personlige data

Du skal være meldt ind på et bibliotek for at kunne bestille gennem bibliotek.dk.

Hvis du har et login, kan du gemme oplysninger om bibliotek, CPR-nummer og pinkode, så du ikke skal indtaste det hver gang.
Se mere i vores hjælpetekst om favoritbiblioteker

Mere vejledning

Har du brug for vejledning til bibliotek.dk, så se mere her på bloggen, hvor der er masser af tips & tricks. Brug også bibliotek.dk’s hjælpetekster, som du finder under Menu/Hjælp.