Ser jeg ikke alle poster?

Når du søger i bibliotek.dk, vil du af og til opleve at antallet af søgehits ikke stemmer overens med det antal poster du faktisk ser i søgeresultatet.

I dette eksempel skulle der være 9 hits, men man kan kun se 5: 

Antal_hits

Forklaringen er at der både kan gemme sig flere udgaver og flere materialetyper ved hver enkelt post. Udgaverne er ikke altid synlige - derfor kan det være svært at gennemskue det nøjagtige antal poster.

Hvis der er flere udgaver eller materialetyper, vil du kunne åbne flere udgaver af den samme titel:

undtagelsen

Du ser alle poster

Du behøver ikke være bekymret for om der mangler noget i dit søgeresultat. Selv om der er forskel på antal søgehits og det du faktisk ser i søgeresultatet, kan du være sikker på at du får vist alt det fra bibliotek.dk, der er relevant i forhold til din søgning.