Favoritbiblioteker

Når du har bestilt et materiale i bibliotek.dk, bliver det leveret til det bibliotek du vælger som afhentningssted.  Du kan gemme dit foretrukne afhentningsbibliotek som favoritbibliotek, så du ikke hver gang du bestiller skal indtaste data om dig selv og biblioteksvalg.

Gå ind på Biblioteksvejviser i den øverste bjælke.

Bibvejviser_bjelke

Udfyld et eller flere af felterne og klik på Find bibliotek.

Bibvejviser2

   

Vælg det, du vil have som favorit.

 Bibvejviser_valg2

 

Dit favoritbibliotek fremgår nu af listen under Mit bibliotek.dk - Favoritbiblioteker.
Du kan sagtens have flere favoritbiblioteker. Biblioteket med den røde * er det, der er valgt som afhentningsbibliotek. Du kan skifte afhentningsbibliotek ved at trykke på Vælg-knappen.

Bibvejviser_valg2

Gem dine personlige data ved at klikke på knappen Ingen personlige data gemt - så slipper du for at indtaste dem hver gang du bestiller.

Bibvejviser_bjelke

Når du har valgt et eller flere favoritbiblioteker, kan du med det samme se, om det du har søgt i bibliotek.dk er hjemme.

Klik på linket "Er materialet hjemme på dine favoritbiblioteker?" og se ved hjælp af de kulørte lamper, om det du har søgt er hjemme.

Favorit_lamper


Se mere i blogindlægget Hvor er bogen hjemme?

Indstillinger når du er logget ind.

Husk at det er en fordel at være logget ind, for at dine faste indstillinger, fx Favoritbiblioteker, gemmes. Når du er logget ind, følger indstillingerne med i bibliotek.dk, uanset hvilken pc du bruger. Hvis du ikke er logget ind, gemmes oplysningerne kun på din egen pc.

Kommentarer: 

filialbiblioteker

Skrevet af Bodil Glismann den 17/05 2010 23:40
Kan man også anvende filialbiblioteker som favoritter ?
Det er jo der, man hentr og afleverer
vh. bodilg@stegenet.dk

Filialbiblioteker

Skrevet af Marianne Dybkjær den 18/05 2010 10:28
Hej Bodil
Du kan sagtens vælge et filialbibliotek som favoritbibliotek. I Find bibliotek nederst til venstre på bibliotek.dk kan du søge på dit bibliotek. Og hvis du er ved at vælge favoritbibliotek under Min profil, kan du søge det ved at klikke på Tilføj bibliotek og så udfylde felterne.

Venlig hilsen
Marianne Dybkjær