februar 2015

Ny sortering af posterne i bibliotek.dk

Af Kirsten Larsen den 2. februar 2015 - 12:36
Vi har sat en ny version af bibliotek.dk i drift hvor posterne er sorteret på en anden måde. Hidtil har sorteringen været med nyeste poster først, hvis du ikke selv har valgt noget andet. Nu gætter vi på hvad du leder efter (ud fra det du har indtastet), og bruger forskellig sortering alt efter hvad du har skrevet. Det vil i langt de fleste tilfælde betyde at du får det du leder efter først i... Læs mere
Kategori: 

Kopiservice - ny model

Af Kirsten Larsen den 16. februar 2015 - 13:33
Du har hidtil kunnet se links i bibliotek.dk: Bestil gratis e-kopi - eller - Bestil kopi mod betaling. Artiklerne bliver leveret fra Statsbiblioteket. Kopiservice ændres nu så dit bibliotek kan tegne abonnement hos Statsbiblioteket (som en del af betalingen til CopyDan) så du kan få alle artikler leveret digitalt. Hvis dit bibliotek ikke har tegnet abonnement, kan du få en printet kopi via dit... Læs mere
Kategori: 

Klikker du altid for at se alle oplysninger?

Af Kirsten Larsen den 2. februar 2015 - 13:11
Hvis du altid folder resultaterne ud for at se mere information, kan du på Min side lave det til din standard-indstilling, så du automatisk ser posterne foldet ud. Log ind Klik på Min side Klik på Mine indstillinger Klik på Vis Sæt hak ved Vis posterne med detaljer Klik på Gem indstillinger. Læs mere
Kategori: