december 2014

Sådan ser du om du har adgang til noget på nettet

Af Marianne Dybkjær den 15. december 2014 - 9:37
I bibliotek.dk ser du både materialer på nettet som alle har adgang til, og noget som du kun har adgang hvis dit bibliotek (eller du selv) har købt adgang. Du kan nu se efter et enkelt klik om dit folkebibliotek giver dig adgang. Forudsætninger: du skal være logget ind med dit bibliotek.dk-login du skal have gemt et afhentningsbibliotek og have gemt dine lånerdata til dette bibliotek. Når du ser... Læs mere
Kategori: 

Adgang til Infomedia-artikler via bestil

Af Kirsten Larsen den 15. december 2014 - 9:38
Du har hidtil skullet klikke på Mere information for at kunne se om en artikel eller anmeldelse kan hentes straks fra Infomedia. Nu får du også linket til Infomedia, når du - uden at åbne posten - klikker på Vælg og bestil - og klikker på Bestil: Man skal som hidtil være logget ind, og have et afhentningsbibliotek som har købt adgang til Infomedia. Læs mere om artikler og anmeldelser i Infomedia Læs mere
Kategori: 

Lille ændring i bibliotek.dk's design

Af Marianne Dybkjær den 22. december 2014 - 10:49
Måske har du set at vi har ændret lidt på bibliotek.dk's design? Den øverste bjælke er blevet smallere og de menupunkter, der før var her, er nu samlet i en menu til højre. Her finder du fx hjælpesider som Kontakt og Hjælp og links til søgning og bestilling af videnskabelige artikler og din huskeliste mm. Ændringen skyldes at vi er i gang med at tilpasse siden, så den kan vises på tablets og... Læs mere
Kategori: 

Få sandheden om anmeldelser og stjerner

Af Marianne Dybkjær den 22. december 2014 - 14:11
Når du ser reklamer for film og bøger, ser du også tit hvor mange stjerner anmelderne har givet dem. Men oftest ser du kun det højeste antal stjerner. På bibliotek.dk ser du både de bedste anmeldelser og de knap så gode - og du kan i mange tilfælde læse hele anmeldelsen og ikke kun se stjernerne. For at se anmeldelserne: Log ind Åbn posten Klik på Anmeldelser Klik på Mere information ud for... Læs mere
Kategori: