november 2013

Ny bibliotek.dk

Af Marianne Dybkjær den 15. november 2013 - 19:56
Den nye bibliotek.dk er i luften med nyt design, nye søgemuligheder mm. Den nye version har været på vej i mere end et år hvor vi undervejs har haft brugere til at teste og komme med forslag til forbedringer. Søgning Du kan nu afgrænse søgninger med facetterne til venstre på skærmen, så hvis søgningen giver for mange hits, kan den afgrænses på emne, materialetype, år og meget andet... Læs mere

Hvorfor en ny bibliotek.dk

Af Kirsten Larsen den 27. november 2013 - 16:07
Vi har fået nogle henvendelser med spørgsmålet: "Hvorfor lave om på noget der fungerer så godt?" - her får I en forklaring. bibliotek.dk åbnede i 2000, og vi har ændret grænsefladen nogle gange. Men systemet bagved: database, søgesystem m.v. har stort set overlevet siden slutningen af 90'erne. Det går ikke længere. Vi kan ikke vedligeholde så gammel kode, og må bruge noget nyere for at kunne lave... Læs mere