januar 2012

Nye titler - nye inspirationssider

Af Nanna Agergaard den 18. januar 2012 - 11:00
Har du brug for inspiration til at finde helt nye materialer i bibliotekerne? bibliotek.dk har nu nyhedsoversigter til forskellige materialer. Du kan finde en nyhedskarrussel for bøger , film og spil . Når du er i bibliotek.dk og klikker på en forside, så får du vist "posten" og kan bestille den på dit bibliotek. Du finder link til nyhedskarrussellerne fra forsiden , bogsiden , filmsiden og... Læs mere

m.bibliotek.dk med nyt udseende

Af Marianne Dybkjær den 13. januar 2012 - 13:31
bibliotek.dk's mobile version er kommet i en ny version. Grænsefladen er ændret, men funktionerne er de samme. Du kan se og forny lån, se og slette reserveringer og se oplysninger om dine favoritbiblioteker. Du skal være logget ind for at bestille og se lånerstatus. Hvis du ikke har et bibliotek.dk-login får du nemt et på webversionen bibliotek.dk Indholdet er nu placeret under faner. Søgning Du... Læs mere
Kategori: 

Bogsøgning - nye muligheder

Af Nanna Agergaard den 18. januar 2012 - 11:59
På bibliotek.dk's bogsøgeside er der kommet nye muligheder for at kombinere materialetype med litterær form og målgruppe. Du kan nu kombinere dig frem til fx lydbøger for børn faglitteratur for voksne skønlitteratur med stor skrift Det er ikke alle poster i bibliotek.dk som indeholder data af disse typer. Så vær opmærksom på at du ikke finder ALT der kunne svare til dine ønsker. De nye muligheder... Læs mere