december 2011

Hjælp når din søgning giver 0 poster

Af Kirsten Larsen den 1. december 2011 - 14:22
Du har i flere år fået "Mente du...."-link i bibliotek.dk når din søgning giver 0 poster eller ganske få poster. Vi har forbedret denne hjælp på en række punkter gennem de seneste måneder. Vi har gjort funktionen meget tydeligere når du får 0 poster, og forbedret den på flere andre måder. Vores analyser af jeres søgninger samt en brugertest viste at ikke alle opdagede de forslag som gav det... Læs mere
Kategori: 

Send børnene ud at lege - og overtag controlleren

Af Laura Holm den 13. december 2011 - 12:50
Måske er World of Warcraft og Mario spil ikke lige dig, men spillekonsollerne kan også bruges til at dyrke dans, sang, fitness, guitar, spørgekonkurrencer…og meget andet. På bibliotek.dk er der en særlig søgeside til spil – vælg din platform: Og vælg din genre: Og så kan du gå i gang med at undersøge om dit bibliotek har spillet, læse om spillet og bestille spillet. Læs mere
Kategori: