oktober 2011

I har brugt bibliotekerne meget i sommer!

Af Kirsten Larsen den 3. oktober 2011 - 14:38
Der er folk der siger at det har været en dårlig sommer. Men museer, biografer m.m. er vist godt tilfredse. Og bibliotekerne er også blevet brugt mere end vanligt. I hvert fald når vi ser på besøgstallene for bibliotek.dk: Uge 28-29 2011 sammenlignet med uge 28-29 2010: antal besøg er steget med 16% Så måske er du ikke blevet så solbrun, men har fået en masse dejlige oplevelser? Læs mere

bibliotek.dk på YouTube

Af Laura Holm den 31. oktober 2011 - 14:53
bibliotek.dk har sin egen kanal på YouTube: http://www.youtube.com/user/bibliotekdk Her kan du finde film om hvordan du kan bruge søgesiderne i bibliotek.dk: Alle materialer, Bøger, Artikler, På nettet, Film, Musik, Noder, samt afsnit om Login, Slå op i register, Bestilling, Avanceret søgning, Kommandosøgning, Emneoversigt, Kurv og Eksport til Refworks mfl. Nogle af filmene har vi selv produceret... Læs mere
Kategori: