september 2011

Lån en bog og vi skal sige dig hvem du (måske) er.....

Af Nanna Agergaard den 7. september 2011 - 10:57
Jeg faldt over dette blogindlæg af Karen Marie Lillelund i løbet af sommeren. Hun havde besøgt sit bibliotek og bl.a. lånt Marianne Frederiksons bog: "Ondskabens ansigt". På bibliotekets hjemmeside under sin profil opdagede Karen Marie pludselig, at bogens emner var blevet til hendes favoritemner - der stod nu "Vold" og "Incest" på profilen. Det får os til at spørge - vil du gerne kunne gemme den... Læs mere

Giv os din mening om bibliotek.dk

Af Marianne Dybkjær den 14. september 2011 - 9:15
Deltag i vores brugerundersøgelse ved at svare på spørgsmålene i dette spørgeskema: Brugerundersøgelse 2011 Vi bruger jeres svar i udviklingen af bibliotek.dk. Undersøgelsen varer fra 14.9.2011 til 14.10.2011. På forhånd tak for hjælpen. Læs mere

Emneoversigt - nu med rødstrømper og spioner

Af Marianne Dybkjær den 26. september 2011 - 9:39
bibliotek.dk's emneoversigt er netop blevet udvidet med nye emner. Du kan bruge Emneoversigt hvis du leder efter et emne som er svært at udtrykke præcist - eller hvis du får alt for meget når du søger. Eller hvis du bare synes at det er meget lettere at klikke sig frem end at søge. Du finder Emneoversigt i den øverste række faner: Cuba-krisen, Spioner, Wikileaks og Politiske skandaler er nye... Læs mere
Kategori: