juli 2011

100.000 har login til bibliotek.dk

Af Kirsten Larsen den 15. juli 2011 - 13:56
Vi har passeret de 100.000 som har login til bibliotek.dk. Og hvorfor har de nu det? Der er mange gode grunde: Du kan bruge dit login på enhver computer. Hvis man bruger login, og dernæst gemmer sine favoritbiblioteker, personlige data og andre indstillinger (se mulighederne i Min profil), kan disse indstillinger bruges overalt. Hvis du gemmer uden login, er disse data kun tilgængelige når du... Læs mere
Kategori: 

Bruger du bibliotek.dk på iPad?

Af Marianne Dybkjær den 1. juli 2011 - 12:08
Når du går på bibliotek.dk via din iPad har det hidtil været sådan, at den mobile version - m.bibliotek.dk - blev vist. Vi har rettet det, så du nu kommer direkte på webversionen, når du skriver http://bibliotek.dk i iPad'ens browser. Vi har også ændret på knapperne til søgesiderne, så de er nemmere at ramme - ikke mindst for brugere af touch screens. Siden åbnes, uanset hvor på knappen man... Læs mere
Kategori: