maj 2011

Ny spilsøgeside på bibliotek.dk

Af Laura Holm den 13. maj 2011 - 13:45
Bibliotek.dk har fået en ny søgeside specielt til spil. På spilsøgeside kan du søge på titel, fritekst, spilgenre og aldersanbefaling. Det er nu blevet lettere at få overblik over fx hvilke wii-spil, action spil eller spil for børn fra 4 år, bibliotekerne har. Klik på 'Vælg genre' på spilsiden, hvis du vil se valgmulighederne: http://bibliotek.dk/spil.php Læs mere
Kategori: 

Del bibliotek.dk's poster med andre

Af Marianne Dybkjær den 17. maj 2011 - 15:05
Hvis du finder en artikel, cd eller et andet materiale, du synes andre også skal kende, kan du dele det via bibliotek.dk. I hver post har du tre muligheder for at give andre et tip: Facebook, Twitter, Gmail og de andre Du kan dele via Facebook, Twitter, Gmail eller noget andet: Før musen henover share -linket og vælg hvordan du vil dele. Klik på linket share hvis du vil se alle muligheder. Hvis... Læs mere
Kategori: