marts 2011

Log ind med NemId eller WAYF

Af Marianne Dybkjær den 3. marts 2011 - 16:06
Du kan logge ind med NemId eller WAYF på bibliotek.dk. For at logge ind skal du have en NemId eller være tilknyttet en WAYF-institution have et bibliotek.dk-login Log ind ved at klikke på et af logoerne på bibliotek.dk's loginside: Linkene under logoerne er til bibliotek.dk's hjælpetekster. Sammenkobling af bibliotekdk-login og WAYF-/NemId-profil Uanset om du logger ind med WAYF eller NemId skal... Læs mere
Kategori: 

Bruger du Zotero?

Af Kirsten Larsen den 18. marts 2011 - 14:45
Zotero er et gratis program som kan bruges til at samle referencer og lave litteraturlister, referencelister o.l. Læs om Zotero Brug Firefox som browser! Du kan bruge Zotero til at hente referencer fra bibliotek.dk på to måder: 1. Brug tjekmærke til at mærke dem af og gå til kurven og eksporter Først skal du vælge at du gerne vil se eksport-links i din bibliotek.dk profil. Klik på fanebladet "Min... Læs mere

Søg og bestil på mobilen

Af Marianne Dybkjær den 23. marts 2011 - 12:44
Nu kan du søge og bestille materialer på m.bibliotek.dk - bibliotek.dk's mobile version. Du kan søge direkte fra forsiden og filtrere søgningen på bøger, musik og film. Du skal være logget ind for at kunne bestille, men du kan godt søge uden at være logget ind. Vi anbefaler at du er logget ind fra starten - så kan du udover at bestille også se din lånerstatus. Hvis du ikke har et login kan du... Læs mere
Kategori: