november 2010

Hvem vandt i quizzen?

Af Marianne Dybkjær den 12. november 2010 - 14:56
219 personer deltog i bibliotek.dk's 10-års quiz - og af dem har vi trukket fem, der svarede helt rigtigt på spørgsmålene. De heldige vindere af et gavekort til saxo.com er: Sonja Jefsen Benjamin Holm Pia Lindstrøm C. P. Grandal Lulu Kjærsgaard Til lykke til vinderne, som får et gavekort med posten en af de nærmeste dage. Nysgerrig efter at se de rigtige svar? - de kommer her: 1. "På stregen"... Læs mere
Kategori: 

Lær bibliotek.dk på 16 minutter - ny introduktionsfilm

Af Laura Holm den 15. november 2010 - 12:53
Ny introduktionsfilm viser hvordan du nemt og hurtigt finder og bestiller bøger, artikler, film og musik i bibliotek.dk. Filmen er modulopdelt, så du behøver ikke bruge 16 minutter, men kan i stedet vælge at se og høre lige præcis den funktion i bibliotek.dk som er særlig svær eller særlig smart. Nogen gange siger billeder mere end 1000 ord - se filmen her: http://bibliotek.dk/intro_flash.php -... Læs mere