oktober 2010

bibliotek.dk bliver 10 år på søndag 31.10.

Af Kirsten Larsen den 28. oktober 2010 - 16:40
På søndag har bibliotek.dk 10-års fødselsdag. Det fejrer vi med en lille quiz til bibliotek.dk's mange kvikke brugere. Gå til quiz (åbner i nyt vindue) Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser, og vinderne får gavekort til saxo.com. Har du lyst til at læse resultaterne fra sidste brugerundersøgelse, kan du se den her: Brugerundersøgelse 2010 Har du lyst til at se noget om de 10 år, har vi... Læs mere
Kategori: 

Huskeliste i bibliotek.dk

Af Kirsten Larsen den 5. oktober 2010 - 11:38
Nu er det muligt at gemme poster og gemme søgninger i bibliotek.dk. Vi har fået dette ønske fra mange brugere, og nu er det i drift. Sådan gør du: Log ind på bibliotek.dk Lav din søgning og sæt tjekmærker ved de poster du vil gemme Klik på Min kurv Sæt tjekmærke i den særlige tjekboks til Huskeliste Nu bliver posten gemt - også efter du har logget ud og lukket browser og pc. Hvis du ofte laver... Læs mere
Kategori: 

bibliotek.dk fylder snart 10 år

Af Kirsten Larsen den 5. oktober 2010 - 12:05
Det skal fejres på forskellige måder og én af dem er denne: bibliotek.dk's brugere fortæller om verdens bedste bog, film, musik... Send os din beskrivelse af "verdens bedste", så publicerer vi de bedste anbefalinger på denne blog. Skriv max 200 ord og send dem til mailto:hotline@bibliotek.dk - skriv Verdens bedste i Emne-feltet. Senest den 24. oktober. Du vælger selv om det skal publiceres med... Læs mere
Kategori: