maj 2010

Adgang til anmeldelser og artikler i Infomedia

Af Marianne Dybkjær den 12. maj 2010 - 12:15
Du har i nogen tid kunnet få adgang til at læse artikler og anmeldelser fra Infomedia via bibliotek.dk - forudsat at du er bruger på et bibliotek der giver dig adgang. Se her hvordan du gør. Infomedia er en database med tekster fra en lang række danske aviser og tidsskrifter. Det er kun en del af disse du får adgang til via bibliotek.dk - nemlig dem der i forvejen er registreret i bibliotek.dk... Læs mere
Kategori: 

Ny grænseflade til bibliotek.dk

Af Kirsten Larsen den 12. maj 2010 - 17:00
Så er den nye version af bibliotek.dk sat i drift. Vi har fået nyt design, og flyttet rundt på nogle af mulighederne så det er lettere at bruge sitet. Fra forsiden er der link til en oversigt over nyheder og ændringer - som du hermed også har et direkte link til. Vi håber I bliver glade for den nye version. Læs mere

bibliotek.dk på mobilen

Af Marianne Dybkjær den 18. maj 2010 - 10:54
Du kan nu bruge bibliotek.dk's lånerstatus på mobiltelefonen - det vil sige at du kan se og forny dine lån, se og slette reserveringer og se dine favoritbiblioteker. Det kræver blot, at du har et bibliotek.dk-login. Hvis du ikke har et, er det nemt at få et her: Opret login din telefon kan gå på nettet du har oprettet et favoritbibliotek. Se hvordan du gør det her: Favoritbiblioteker dit... Læs mere
Kategori: