Kopiservice - ny model

Du har hidtil kunnet se links i bibliotek.dk: Bestil gratis e-kopi - eller - Bestil kopi mod betaling. Artiklerne bliver leveret fra Statsbiblioteket.

Kopiservice ændres nu så dit bibliotek kan tegne abonnement hos Statsbiblioteket (som en del af betalingen til CopyDan) så du kan få alle artikler leveret digitalt.

Hvis dit bibliotek ikke har tegnet abonnement, kan du få en printet kopi via dit bibliotek.

Hvordan gør du?

1. Du skal være logget ind og have gemt et favoritbibliotek og dine login-oplysninger til dette - og din mailadresse. Hvis du har flere favoritbiblioteker, skal du vælge et folkebibliotek som afhentningsbibliotek - og det er det som skal have abonnement på Kopiservice.
  2. Du ser et rødt link Kopiservice i poster på næsten alle artikler og mange tidsskrifter.
  3. Klik på linket - (og log in hvis ikke du allerede har gjort det)
  4. Så får du at vide om du kan få en digital kopi eller en printet
  5. Klik på Bestil kopi

Kopiservice_digital_levering

Har du ikke et login  - information om login

Leveringstider

• Hvis artiklen allerede er digitaliseret: inden for få minutter
  • Hvis den ikke er digitaliseret: ½-2 dage
  • Hvis du får den printet får du besked fra dit bibliotek i løbet af 1-3 dage.

Servicen omfatter samtlige Statsbibliotekets trykte tidsskrifter - en stor udvidelse i forhold til den nuværende mulighed for digitale kopier.

Du kan læse mere om Kopiservicen hos Statsbiblioteket

Du kan fortsat oprette dig som låner direkte hos Statsbiblioteket og bruge digital artikelservice som bruger på Statsbiblioteket.