Kan ikke se bestillinger i min lånerstatus

Når du bestiller materialer i bibliotek.dk, kan du ikke altid se dem i din lånerstatus med det samme.

Det kan der være flere grunde til.

Fjernlån

Din bibliotek.dk-bestilling sendes via et landsdækkende system til dit bibliotek. Undervejs undersøger systemet, om det materiale du bestiller findes på dit eget bibliotek eller om det skal skaffes fra et andet bibliotek. Hvis materialet er på et andet bibliotek, sendes der en bestilling fra dit bibliotek til det bibliotek der har materialet. Det kalder vi et fjernlån.

Det kan tage lidt tid, og derfor kan du ikke altid se bestillingen med det samme på din lånerstatus. Hvis du har en fornemmelse af, at din bestilling er et fjernlån, så vent en dags tid, før du kontakter os eller dit bibliotek for at høre hvorfor du ikke kan se den på din lånerstatus. Nogle få biblioteker kan slet ikke vise en fjernlånsbestilling, før den er blevet til et lån. Så i disse tilfælde vil du slet ikke kunne se bestillingerne, før du har lånt dem.

Bibliotekssystemet udleverer ikke data

En anden grund kan være at dit bibliotek ikke udleverer data til bibliotek.dk's lånerstatus. Nogle bibliotekssystemer er ikke teknisk i stand til det.

Personlige data

Hvis du slet ikke kan se nogle bestillinger i din lånerstatus, så tjek om du har skrevet rigtigt i de personlige data i forbindelse med bestillingen. Det sker at nogle brugere kommer til at skrive kodeordet til deres bibliotek.dk-login i stedet for den pinkode, man skal bruge på biblioteket.

Du kan gemme dine personlige data, hvis du har et bibliotek.dk-login. Så slipper du for at skrive dem hver gang du bestiller. Se vores blogindlæg om at gemme personlige data: Favoritbiblioteker og personlige data

Få en kvittering

Du kan bede om at få en kvittering på din bestilling - enten på mail eller ved at skrive den ud. Så er du sikker på at bestillingen er sendt videre fra bibliotek.dk. Det gør du på sidste side i bestillingsprocessen:   bestilkvitt