Nye emner i Emneoversigt

På forsiden af bibliotek.dk kan du se en Emneoversigt hvor du kan klikke dig frem.

Her har du muligheden for at finde frem til noget om flere tusinde emner - god hvis man skal undersøge et område uden at kende så meget til det - du kan søge uden selv at skulle finde på søgeordene.

Emneoversigt opdateres jævnligt - fx:

Den danske model og flexicurity er kommet med under kategorien Arbejde

danskemodel

Ukraine findes under kategorierne historie og geografi - brug evt. Emneoversigtens søgefunktion til sådanne emner:

ukraine

Der er lavet søgninger på en del danske malere:

malere

Inden for kategorien livsstil er der kommet nye søgninger til på Hypnose og på Mindfulness.

mindfullness

Og går vi til kategorien Kogebøger - hvor der stadig kommer nye typer -, kan du søge på Raw food, på Stenalderkost - og under Diæt, slankemad og kostvejledninger på bl.a. Glutenfri kost og Få kulhydrater - Low Carb - LCHF.

stenalderkost

Emneoversigten indeholder ikke alle emner, og finder kun et centralt udvalg af titler i bibliotek.dk, men kan være et godt sted at starte.