Ny bibliotek.dk

Den nye bibliotek.dk er i luften med nyt design, nye søgemuligheder mm.

Den nye version har været på vej i mere end et år hvor vi undervejs har haft brugere til at teste og komme med forslag til forbedringer.

Søgning

Du kan nu afgrænse søgninger med facetterne til venstre på skærmen, så hvis søgningen giver for mange hits, kan den afgrænses på emne, materialetype, år og meget andet. Specialsøgesiderne (musik, artikler, film, bøger, noder, e-materialer og spil) kan du med fordel bruge, hvis du på forhånd ved hvilken materialetype du leder efter. Kan du bedst lide at søge som på det gamle bibliotek.dk, så brug udvidet søgning, så får du de samme muligheder.

Inspiration

På forsiden er der en karrusel med nye materialer. Du kan skifte mellem skønlitteratur, film, spil, faglitteratur for børn og voksne. Derudover er emneoversigten nu også på forsiden.

Login

Hvis du allerede har et bibliotek.dk-login, kan du logge på med det. Dine favoritbiblioteker og personlige data føres med over på det nye bibliotek.dk. Dine søgninger kan desværre ikke komme med.

OBS: Hvis du opretter dig på det nye bibliotek.dk og efter valg af kodeord får en fejl, hvor siden bliver sort, kan du klikke på bibliotek.dk-logoet øverst til venstre. Så kommer du tilbage til siden og er logget ind. Det får vi rettet snarest.

Vi anbefaler at du opretter et login og logger ind, når du bruger bibliotek.dk. Du kan så gemme favoritbibliotek og personlige data, og du får adgang til Infomedia, lånerstatus mm.

Bestilling

Du kan godt bestille uden at være logget ind. Men du kan ikke gemme personlige data uden at være logget ind. Det er af hensyn til sikkerhed omkring personlige data, så man ikke kommer til at gemme personfølsomme data på en offentlig pc, fx på et bibliotek. 

OBS: Hvis du er logget ind og bestiller et materiale, er det en god ide at vælge  favoritbibliotek, inden du bestiller.

Send gerne spørgsmål eller kommentarer til

hotline@bibliotek.dk
Kommentarer: