bibliotek.dk/beta - den nye version af bibliotek.dk

Det nye bibliotek.dk finder du på adressenhttp://bibliotek.dk/beta/

Der er både nye muligheder, og dem du kender fra det nuværende bibliotek.dk, men det er stadig en udviklingsversion med fejl og mangler!

Du kan søge på to måder i det nye bibliotek.dk:

Brug én søgeboks og klik dig videre

Du skriver ét eller flere ord i boksen, klikke på Søg (eller trykker retur), og ser på resultatet. Du kan nu afgrænse din søgning ved at klikke dig tættere på det du ønsker:

• materialetype
  • emnet mere præcist
  • en bestemt forfatter
  • et bestemt sprog
  • et bestemt årstal
  • en bestemt målgruppe
  • en bestemt genre

Hvilke muligheder der vises afhænger af den søgning du har sendt afsted - tallet ud for afgrænsningen fortæller antal poster hvis du klikker på den. De største tal kommer først.

Du kan også sortere søgningen på en ny måde fx efter forfatternavne.

facetter

Brug en side med flere søgebokse

Du klikker på én af de mere udfoldede søgesider: Bøger, Artikler, Film, E-materialer, Musik, Spil - eller på Flere søgemuligheder under Alle materialer.
Her får du muligheden for fra start at angive materialetype, sprog, titel, emne, genre osv (forskelligt efter hvilken side du vælger).

Du får stadig mulighederne for flere afgrænsninger i venstre spalte når du ser dit søgeresultat.

Specialsøgeside_film

Der er mange andre muligheder i det nye bibliotek.dk - prøv dig frem.