Udvidelse af Bestil gratis e-kopi servicen

Efter aftale mellem Statsbiblioteket og CopyDan, kan du via bibliotek.dk bestille gratis e-kopier af artikler fra en lang række tidsskifter. Der kommer jævnligt nye tidsskrifter med i ordningen.

Her i 2012 er det fx blevet muligt at bestille gratis e-kopier af artikler fra disse populære tidsskrifter: Aktiv træning, Antik & Auktion, Boligen, Danske Kommuner, Euroman, Folkeskolen, Gør det selv, Haven, Historie, I Form, Illustreret Videnskab, Jæger, Motor, National Geographic - Danmark og Penge & Privatøkonomi...og mange andre spændende tidsskrifter.

Når du i bibliotek.dk ser et rødt link til højre i en post: Bestil gratis e-kopi, har du mulighed for at bestille en elektronisk gratis kopi af artiklen. Bestilling sker via Statsbiblioteket. Første gang du bruger servicen, skal du meldes ind på Statsbiblioteket – det er også gratis og du indmelder dig online. Klik på Bestil gratis e-kopi i posten du har fundet frem i bibliotek.dk og følg teksterne på skærmen.

Bestil gratis e-kopi

Statsbiblioteket skanner artiklen og sender en mail til dig med et link til artiklen. Du henter artiklen ved at klikke på linket og logge dig ind med CPR-nummer og PIN-kode på Statsbiblioteket hjemmeside. Du kan komme ud for at tidsskriftet er udlånt og at der går lidt tid inden Statsbiblioteket har mulighed for at skanne artiklen. I sådanne tilfælde får du besked pr. mail.

Artikelskan

I bibliotek.dk er der flere måder du kan finde frem til artiklerne på. Du kan fx bruge Artikelsøgesiden og søge på tidsskriftets navn i kombination med et emne:

Artikelsøgesiden