Hjælp når din søgning giver 0 poster

Du har i flere år fået "Mente du...."-link i bibliotek.dk når din søgning giver 0 poster eller ganske få poster.

Vi har forbedret denne hjælp på en række punkter gennem de seneste måneder.

Vi har gjort funktionen meget tydeligere når du får 0 poster, og forbedret den på flere andre måder. Vores analyser af jeres søgninger samt en brugertest viste at ikke alle opdagede de forslag som gav det rigtige resultat. Nu ser det sådan ud når du får 0 poster - vist med eksempler som bibliotek.dk-brugere har søgt på i de sidste par dage:

hemmingway stavehjælp

----------------------------------------------------------------------------------------------------

grøndal

hamborg2mikrobiologi2

Vi har også fået en engelsk stavehjælp - den får du automatisk hvis du søger fra den engelske grænseflade. Du får også et link til den hvis du bruger den danske grænseflade, men har søgt på engelske ord.

homosexual2

Disse funktioner hjælper ikke på alle situationer - fx ikke hvis bibliotek.dk slet ikke har det materiale du leder efter. Men vi håber det er blevet lettere at få hjælp når du faktisk kan finde det du leder efter i bibliotek.dk.