Vil du være med til en brugertest på bibliotek.dk?

Vi har brug for afprøvning af nogle muligheder på bibliotek.dk hvor vi sidder i samme rum som jer der bruger bibliotek.dk – til supplement til den viden vi får fra vores netbaserede undersøgelser og tests.

Hvem kan være med?

•  du skal bo i Hovedstadsområdet
  • du skal kunne møde op hos DBC i Ballerup ½-1 time en af disse dage: mandag den 21.11. mellem kl. 12-16 eller tirsdag den 22.11. mellem kl. 16-18 (rejseudgifter refunderes)
  • du skal bruge mindst en af specialsøgesiderne (Artikler, Bøger, Film, Spil, Musik, Noder, Nettet) jævnligt
  • du må ikke være biblioteksansat (eller have været det) eller studerende inden for informationsvidenskab.

Hvis mange tilmelder sig, vælger vi ud så vi får et repræsentativt udvalg af bibliotek.dk-brugere.

Lyder dette som noget du har lyst til, så gå videre til dette spørgeskema hvor vi beder om lidt oplysninger om dig. Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt, og videregives ikke til andre.  Klik på linket for at gå videre: https://www.relationwise.com/survey.aspx?ID=572ff9ca79a7bc1684083fa7ff156d3e