Del bibliotek.dk's poster med andre

Hvis du finder en artikel, cd eller et andet materiale, du synes andre også skal kende, kan du dele det via bibliotek.dk.

I hver post har du tre muligheder for at give andre et tip:

Facebook, Twitter, Gmail og de andre

Du kan dele via Facebook, Twitter, Gmail eller noget andet:

Før musen henover share-linket og vælg hvordan du vil dele. Klik på linket share hvis du vil se alle muligheder.

Hvis du deler via et mailprogram, åbnes et vindue med en mail, hvor der i tekstfeltet er indsat et link til den valgte post.

Link til posten

I posterne kan du ved at klikke på Link til denne post få et permanent link til posten - et link, der altid duer (url'en fra browseren er ikke nødvendigvis brugbar for andre).

permalink

Klik på Link til denne post

permalink_aaben

Du kan markere linket ved at klikke i feltet, kopiere det (Ctrl+c) og sætte det ind fx i en mail eller en webside (Ctrl+v)

Læg i kurven og send som mail

Marker ud for Tilføj til kurv i den post du vil sende videre.

Kurv med markering

Åbn fanen Min kurv, marker ud for posten og klik på kuvertikonet. Udfyld felterne i det vindue der åbnes og send.

kurv med mail

Link direkte til posten?

Skrevet af Niels Damgaard den 18/05 2011 13:04
Vi linker opp alle våre maritime bøker i KystbiblioteketOslo til poster i lokale eller andre bibliotek i verden, som er relevante.

Men jeg kan ikke helt bruke Bibliotek.dk sitt nye system, da ingen av disse virker i Librarything?

Har I et forslag?

mvh Niels Damgaard
Kystbiblioteket

Link direkte til posten?

Skrevet af Elva B. Einarsdottir den 19/05 2011 10:55
Hej Niels

Det lykkedes mig kun at finde 1 link til bibliotek.dk i din LibraryThing katalog, men når jeg klikkede på linket virkede det som det skal. Det samme gør de "Link til denne post" adresser jeg har prøvet i min egen LibraryThing katalog. Søgning og import fra bibliotek.dk i LibraryThing ser også ud til at virke som de skal, så jeg tror vi skal have en yderligere beskrivelse af problemet for at kunne komme med et forslag.

Elva B. Einarsdóttir
Produktkonsulent