Snigpremiere på ny bibliotek.dk

bibdk logo

En ny version af bibliotek.dk er næsten klar.

Vi har fået nyt design, og flyttet rundt på nogle af mulighederne så det er lettere at bruge sitet.

Her finder du det nye bibliotek.dk

Fra forsiden er der link til en oversigt over nyheder og ændringer - som du hermed også har et direkte link til.

Den engelske version er ikke klar endnu, og der er også visse mangler hist og her på den danske. BESTIL ER KUN FOR SJOV: du kan godt bruge bestil-funktionen, men bestillingerne sendes ikke videre til bibliotekerne før vi går i rigtig drift.

Hvis du finder noget som ikke virker eller du ikke kan forstå: meld gerne tilbage her på bloggen ved at skrive en kommentar.

Alternativt send en mail til DBC

Snigpremiere

Skrevet af Georg Adamsen den 15/04 2010 18:38
Det ser rigtig godt ud. :-)

Jeg har desværre ikke tid til at kigge nærmere i dag, men det vil jeg gerne.

Hvornår satser I på at gå rigtig i drift? Sådan ca.?

Hvornår i drift?

Skrevet af Kirsten Larsen den 15/04 2010 19:03
Forhåbentlig i løbet af næste uge.

Visningsformater

Skrevet af Connie Kjærgaard, SDE-B den 19/04 2010 15:56
Hej
Jeg har nu ledt efter hvor man skifter visningsformat og det eneste sted jeg kan finde er i "mine indstillinger". Jeg ville gerne kunne skifte på den resultatsiden, da mange af de elever jeg underviser ikke vil have tålmodighed til at skulle starte i "mine indstillinger".
Samtidig har jeg ikke kunnet skifte til "mellem visning".

Den korte visning, der åbenbart er default giver ikke mange oplysninger når man skal lave litteratursøgning til studieretningsprojekter. De unge mister alt for hurtigt interessen hvis der skal alt for mange klik til.

Håber der kan komme en mulighed for at skifte visformat med på resultatsiden.

flere visningsmuligheder

Skrevet af Kirsten Larsen den 19/04 2010 16:39
Der kommer mulighed for i Min profil at kunne vælge mellem det korte format og fuldt udfoldet format. Det virker blot ikke i denne testversion.

venlig hilsen

Vælg bibliotek

Skrevet af Connie Kjærgaard, SDE-B den 19/04 2010 15:58
I den liste der fremkommer efter man har søgt efter et bibliotek, mangler jeg en knap til næste side i bunden af listen. der er kun muligehed for at gå til næste side i toppen af siden.

Næste

Skrevet af Kirsten Larsen den 19/04 2010 16:40
Der er også et Næste-link nederst på siden, måske har du ikke scrollet helt i bund?

venlig hilsen

Biblioteksvagten?

Skrevet af Eva Ebert den 26/04 2010 15:54
Det er selvfølgelig rart, at biblioteksvagten stadig har en så fremtrædende plads på siden, men kunne man ikke snart lave en anden tekst en 'få personlig service'? Som det er nu, så ser det ud som om biblioteksvagten er bibliotek.dks hjælpehotline og det er vi altså ikke. Ikke fordi vi ikke vil, men fordi vi ikke kan hjælpe folk med pinkoder eller fortælle dem hvor deres reserveringer bliver af. Det skal de have fat i deres lokale bibliotek for og det måtte gerne fremgå.

Ellers ser det umiddelbart fint ud. Glæder mig til at kigger nærmere på siden.

Biblioteksvagten

Skrevet af Marianne Dybkjær den 27/04 2010 12:45
Kære Eva Ebert
Tak for din kommentar. Vi skal nok se nærmere på om vi kan finde en anden tekst til jer.
Marianne Dybkjær, DBC