Kopier af artikler i tidsskrifter

Står du lige og mangler en artikel til en opgave du skal skrive? - eller har du fået anbefalet artiklen der sætter alting på plads om et emne?

Du behøver ikke altid at vente på at få fat i selve tidsskriftet. Bibliotekerne kan levere kopier til dig fra en lang række tidsskrifter (efter aftale med CopyDan).

Nogle kan leveres elektronisk - og så er de gratis.

tosprogethed550

Andre koster lidt (ca. 50 øre pr. side i 2012) - de leveres pr. brev (det er ikke lovligt at levere dem elektronisk).

spilindustri550

Du kan få en kopi leveret hvis der er en knap med Bestil gratis kopi eller Bestil kopi mod betaling. Første gang du bruger servicen, skal du meldes ind på Statsbiblioteket - det er gratis og tager kun kort tid.

Og du kan naturligvis som hidtil bestille en kopi på dit lokale bibliotek. Så finder de ud af hvordan de skaffer den til dig. Brug i så fald knappen Bestil artikel på dit bibliotek.