Login til bibliotek.dk

Mange har ønsket en login-løsning til bibliotek.dk så man ikke skal gemme diverse oplysninger på de forskellige computere man bruger. Nogle har også problemer med at gemme oplysninger - måske er det browserens indstilling med hensyn til cookies der driller.


Derfor har vi lavet en login-løsning så ens personlige data, favoritbibliotek, indstillinger etc. kan gemmes én gang for alle. Vær opmærksom på, at dine data og indstillinger på pc'en ikke automatisk flyttes til dit login. Du skal lave din opsætning en gang til - eller have to forskellige profiler, fx både som studerende og almindelig låner.


Login

Læs om login til bibliotek.dk


Gå til bibliotek.dk for at oprette dig

Bekræftelsesmail

Når du har oprettet dig, får du en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte, at du har oprettet login. Regn med, at der går lidt tid, fra du har klikket på linket til dit login virker.

Flere muligheder

I den kommende tid vil der komme flere muligheder når du bruger login, fx at se dine bestillinger og lån på de biblioteker du bruger (Lånerstatus), forny dine lån og annullere dine bestillinger, alt sammen direkte i bibliotek.dk.


MEN - træerne vokser ikke ind i himlen - endnu! Når du bruger dit lokale bibliotek, skal du stadig bruge dit login dér (meget ofte cpr-nummer og en pinkode). På et tidspunkt kommer der en fælles løsning som kan bruges til alle offentlige institutioner.

Kommentarer: 

anmeldelse af Murakami: Kafka på stranden

Skrevet af Bodil Glismann den 17/05 2010 23:11
Jeg, som er ny bruger, har nu brugt 30 minutter på at finde en anmeldelse eller analyse af Murakami: Kafka på stranden - eller bare nogle ord om forfatteren - og det er mig bare ikke muligt.

Kafka på stranden

Skrevet af Marianne Dybkjær den 18/05 2010 10:39
Hej Bodil
Hvis du vil finde en anmeldelse fra Infomedia, kan du læse mere om hvordan du gør i dette blogindlæg, Adgang til anmeldelser og artikler i Infomedia. (http://blog.bibliotek.dk/ar[…]ldelser-i-infomedia-nybibdk)

Linket til anmeldelser fra Infomedia findes i højre side af skærmen, når du har åbnet posten.

Husk du skal være logget ind på bibliotek.dk for at kunne se Infomedias anmeldelser.

Venlig hilsen
Marianne Dybkjær