Resultater fra brugerundersøgelsen

bibliotek.dk's brugere er meget tilfredse - og har rigtig mange ønsker til bibliotek.dk. Ud af mulighederne Meget god - God - Nogenlunde - Dårlig - Meget dårlig vælger 90% en af de to bedste kategorier og 0,7% den dårligste.

Vi får mange ideer og forbedringsforslag fra jer. Noget er rimelig let at løse - en del er faktisk på vej eller allerede sat i drift. Andre ting som fx gratis adgang til musik. lydbøger, film og artikler på nettet er en lidt tungere sag.

Læs brugerundersøgelsen, og se vores kommentarer til hvordan nogle af forslagene kan løses.

Alle kommentarer er læst og rubriceret, og vi håber at kunne indfri en pæn del af ønskerne i løbet af det kommende år.

Der er også mange der ønsker sig noget som allerede findes, men som I bare ikke har opdaget. Derfor laver vi "reklamekampagne" for en række funktioner og muligheder i løbet af de kommende måneder. Det gælder fx hvordan man bruger "Favoritbiblioteker", at man kan søge på ISBN, hvordan man bruger feeds, at der er "stavehjælp" og "præciser" på bibliotek.dk - og meget mere.